Workshop – Voeding

 In Nieuws

Workshop – Voeding

Gezonde voeding bij sport voor de tennisleraar: met waardevolle informatie en praktische tips. Na deze bijscholing weet je wat goede voeding is en hoe makkelijk en leuk het is om gezonder te eten. Je krijgt informatie mee zodat je nadien zelf aan de slag kunt gaan om je leerlingen te adviseren in hun voeding in voorbereiding en herstel en je leert hoe je jouw eigen voedingspatroon kunt verbeteren.

Inhoud cursus

– Cursist weet welke voeding het beste helpt bij herstel en/of preventie van blessures;
– Cursist krijgt voorbeelden van een dagmenu, geschikt voor een drukke /lange werkdag;
– Cursist begrijpt wat gezonde dagvoeding is c.q. ziet het belang ervan;
– Cursist kan de voor- en nadelen van voedingssuppletie aangeven;
– Cursist kan goede keuzes maken voor (sport)voeding in de praktijk, de sportkantine of elders (en zelfs met een beperkt budget).
– De workshop is voor 10 tot 20 deelnemers.

Wanneer

De cursus wordt van 9.00 tot 13.00 uur gegeven op:

Vrijdag 26 augustus tijdens de Rotterdam Open te TV Victoria

Docenten zijn Muriel en Nina Basoski. Muriel werkt al meer dan 15 jaar als tennislerares en heeft een eigen healthcoach-praktijk. Nina is di√ętiste en werkt tevens als spinning instructrice.

Permanente Ontwikkeling punten

Vanaf 1 januari 2016 is bijscholing een voorwaarde voor het verlengen van jouw licentie. Lees meer over het systeem van Permanente Ontwikkeling (PO). Door het volgen van de cursus ontvang je 3 PO punten. Kosten voor deelname is 45,- euro voor VNT leden en 75 euro voor niet-VNT leden.

Inschrijven

Inschrijven voor de cursus kan hier.

Recent Posts

Leave a Comment