Rotterdam Open 2018 – Stringer Timo van Driel heeft eerste rackets al bespannen

 In Nieuws

De eerste wedstrijden moeten nog van start gaan, maar onze vaste bespanner Timo van Driel heeft op vrijdagmiddag tijdens de sign-in van de heren voor de kwalificatie al de nodige rackets in ontvangst mogen nemen. De Dordtenaar draait er zijn hand niet voor om, want hij is dit jaar als professioneel stringer al op vele grote toernooien en Grand Slams in actie gekomen. 

Het is de zesde keer dat Timo van Driel rackets bespant bij ons op de Rotterdam Open. Eerder dit jaar werkte hij als bespanner op onder meer het ABN AMRO WTT, Genève Open, Roland Garros, Rosmalen, Wimbledon, The Hague Open, maar ook op de clubtoernooitjes van de verenigingen waar zijn vrouw Renee en hij zelf een balletje slaan, respectievelijk CC en Dash’35 in Dordrecht.Timo van Driel stringer

Van Driel denkt komende week meer dan honderd rackets te bespannen met verwachte piekdagen op zaterdag tijdens de kwalificaties en op maandag en dinsdag.

Timo van Driel is de gehele toernooiweek te vinden in het clubhuis van TV Victoria om alle rackets naar wens van de deelnemers te bespannen en te customizen.

Recommended Posts

Leave a Comment