NextGen Lions Van de Zandschulp en Ryan Nijboer in actie in Rotterdam

 In Nieuws

Peugeot Blauwendaal is sponsorpartner van de jubileumeditie van de Rotterdam Open. Uit de ondersteuning van de tiende editie van het Internationale Future Tennistoernooi  blijkt tevens dat de officiële Peugeot-dealer in de regio Groot-Rotterdam ambassadeur is van de nieuwe NextGen tennisspelers. 

NextGen Lions is een volledig nieuw programma waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvatten biedt om de top te bereiken. Dit gebeurt niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen.

Tallon Griekspoor, Botic van de Zandschulp, Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer vormen de eerste generatie NextGen Lions. Twee van de vier NextGen Lions komen op de Rotterdam Open in actie in het hoofdtoernooi.Next Gen Lions Ryan Nijboer

Botic van de Zandschulp won in 2016 zijn eerste Future titel op de Rotterdam Open en besloot datzelfde jaar als Nederlands Kampioen door in de finale Robin Haase te verslaan. Van de Zandschulp maakte vorig jaar zijn debuut in het Nederlandse Daviscup team en is dit jaar de hoogst geplaatste Nederlander (4e geplaatst) in het heren enkelspel bij de Rotterdam Open 2018. De Veenendaler zal op de banen van TV Victoria samen met Glenn Smits in het dubbelspel aantreden waarin zij als tweede geplaatst zijn achter het als eerste geplaatste dubbelduo Tuna Altuna (Turkije) en Aleksandar Lazov (Bulgarije).

Naast Botic van de Zandschulp speelt ook NextGen Lion Ryan Nijboer op het Futuretoernooi in Rotterdam. De 19-jarige Nijboer werd in 2017 uitgeroepen tot meest talentvolle tennisser van Nederland en wist vorig jaar door te dringen tot de tweede rode van de US Open. Nijboer is op de Rotterdam Open zowel in enkel- als dubbelspel (met Niels Lootsma) te bewonderen.

Peugeot_Blauwendaal_Rotterdam_OpenPeugeot Blauwendaal is de hele week zichtbaar aanwezig op het tennispark van TV Victoria met verschillende auto’s en levert ook de auto’s voor de shuttle service van het park naar het spelershotel en vice versa.

Klik hier voor meer informatie over Peugeot Blauwendaal. Meer informatie over Peugeot’s NextGen Lions is hier te vinden.

Recommended Posts

Leave a Comment