knltb-logo

KNLTB

Samenwerking. Uit de samenwerking tussen Rotterdam Topsport, KNLTB en de toenmalige Tennis Academy Rotterdam (sinds 1 juli 2016 van naam veranderd in At Vantage Tennis Academy) is 9 jaar geleden de eerste Future gestart. De 3e editie was een Challenger editie dames en de daarop volgende edities weer dames en heren Futures. De KNLTB ondersteunt het jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Fed Cup, Davis Cup en alle nationale kampioenschappen. Toernooien zoals Futures (Rotterdam Open, 25 ATP punten),  Challengers (75-125 ATP punten), en Rosmalen, (ATP 250) worden allen begeleid door de afdeling Toptennis van de KNLTB.

rotterdam-topsport-logo

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

dirk-kuyt-foundation

Dirk Kuyt Foundation

“In 2005 heb ik besloten de Foundation op te richten vanuit een persoonlijke drive om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik heb er bewust voor gekozen om de gehandicaptensport in Nederland te ondersteunen.

Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval.

sunweb-logo-new

Sunweb

Sunweb biedt voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Of je nu op zoek bent naar een zonnige vakantie in de zomer of in de winter, het hele jaar door kun je voordelig zonvakanties boeken op zon.sunweb.nl.

van-der-valk-ridderkerk

VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

Hotel Ridderkerk bestaat dit jaar 10 jaar! Ter ere van het jubileum hebben de lobby, de receptie en het restaurant een restyling ondergaan. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen. U vindt Van der Valk Hotel Ridderkerk onder de rook van Rotterdam aan de A15, afrit 20.