knltb-logo

KNLTB

Samenwerking. Uit de samenwerking tussen Rotterdam Topsport, KNLTB en de toenmalige Tennis Academy Rotterdam (sinds 1 juli 2016 van naam veranderd in At Vantage Tennis Academy) is 9 jaar geleden de eerste Future gestart. De 3e editie was een Challenger editie dames en de daarop volgende edities weer dames en heren Futures. De KNLTB ondersteunt het jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Fed Cup, Davis Cup en alle nationale kampioenschappen. Toernooien zoals Futures (Rotterdam Open, 25 ATP punten),  Challengers (75-125 ATP punten), en Rosmalen, (ATP 250) worden allen begeleid door de afdeling Toptennis van de KNLTB.

Hoofdsponsors

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

dirk-kuyt-foundation

Dirk Kuyt Foundation

“In 2005 heb ik besloten de Foundation op te richten vanuit een persoonlijke drive om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik heb er bewust voor gekozen om de gehandicaptensport in Nederland te ondersteunen.

Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval.

sunweb-logo-new

Sunweb

Sunweb is één van de grootste vakantieaanbieders van Nederland en verzorgt jaarlijks de vakantie voor meer dan vierhonderdduizend vakantieliefhebbers. Meer dan negentig procent van de boekingen vindt online plaats via Sunweb.nl.

van-der-valk-ridderkerk

VAN DER VALK HOTEL RIDDERKERK

Van der Valk Hotel Ridderkerk is erg trots op de samenwerking met Rotterdam Open!
U vindt Van der Valk Hotel Ridderkerk onder de rook van Rotterdam aan de A15, afrit 20.

blauwendaal_logo_blauw_550x360

BLAUWENDAAL

Blauwendaal is de officiële Peugeot-dealer in de regio Groot-Rotterdam met zeven vestigingen.
U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Peugeot, een groot aanbod occasions of voor onderhoud en reparatie aan uw Peugeot.
Blauwendaal is onderdeel van de Louwman Dealer Group, een toonaangevend familiebedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche.