Kids Day

Rotterdam Open Kids Day

Op woensdag 22 augustus 2018 is het van 13.00 uur tot 17.00 uur Kids Day op de Rotterdam Open. Dan staan de kids centraal en willen we zoveel mogelijk kinderen een superleuke dag laten beleven op Tennispark Victoria.

De organisatie van de Kids Day is in handen van At Vantage Tennis Academy. Wij zorgen voor een breed activiteitenaanbod waarbij de kinderen onder professionele begeleiding gratis kunnen deelnemen aan de diverse (tennis)activiteiten op het park.

De kinderen zullen via tennisverenigingen, kinderdagverblijven en andere instanties worden uitgenodigd om onze Kids Day te bezoeken. Uiteraard zijn alle kinderen die dag (maar ook alle andere dagen van de toernooiweek) van harte welkom om onder begeleiding van een volwassene het evenement te bezoeken en deel te nemen aan de activiteiten die op Kids Day worden georganiseerd. Deelname aan de Kids Day is gratis, maar om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers verzoeken wij iedereen dringend om zich vooraf aan te melden. Dit kan via het contactformulier op deze pagina.

Locatie: Sportpark TV Victoria, Kralingseweg 226, Rotterdam

Aanmelden kids day

Enkele impressies…